Ga naar de inhoud
Let op: Om het voor u gemakkelijk te maken, gebruikt deze website cookies. Akkoord Niet oké.
Schrijf.be

Voelt u zich van nature niet zo aangetrokken tot de oceaan van Twitter-marketing? Toch gaat u beter wél te water. Schrijf.be geeft u de vier redenen:

1. Exploreer met Twitter-marketing

In Twitter-marketing bent u Colombus, de ontdekkingsreiziger. Met een verrekijker tuurt u naar wat mensen over uw product, business of sector vertellen. En wie waarin interesse toont.
Het roer stevig in handen houden? Bouw uw persoonlijke Tweetdeck uit met revelante trefwoorden, zodat u geen enkele nuttige tweet mist. En verdeel de Twitteraars, tweeps, die u volgt onder in lijsten.

Met een verrekijker tuurt u naar wat mensen over uw product, business of sector vertellen.

2. Wees expressief met Twitter-marketing

Twitter-marketing laat uw onderneming aan de horizon oplichten – als u het slim aanpakt. Toon dat u er bent, zonder op ramkoers te varen. Voeg waarde toe aan lopende discussies in uw vakgebied, zonder u op te dringen. En trek negatieve gesprekken over uw business recht, zonder in het defensief te treden.


Kortom, communiceer met uw doelpubliek – als een mens van vlees en bloed.

 

Meer ROI met Twitter-marketing

3. Excuseer met Twitter-marketing

Gebruik Twitter-marketing als luisterend oor voor klantendienstkwesties. Zit iemand met een prangende vraag, klacht of opmerking? Dan bereikt hij u via Twitter rechtstreeks én gemakkelijk. En onderschept u frustraties die anders gevaarlijk gisten.


Zorg er wel voor dat u razendsnel én gepast reageert. En praat zéker de ingewikkeldere dossiers uit via privé-Twitter-berichten.

Onderschep frustraties die anders gevaarlijk gisten.

4. Explodeer met Twitter-marketing

Met Twitter-marketing breekt u uw grenzen open, de horizon tegemoet. Plots staat u met maar liefst 316 miljoen tweeps  in verbinding. E-mailadressen of telefoonnummers verzamelen? Een relict uit het verleden.
Laat u inspireren door thought leaders en start discussies met experts. Zoek waardevolle partnerschappen. Hou de band met uw klanten warm en trek prospects over de streep.

’Bezint eer ge begint’ aan Twitter-marketing

Let wel op, want in Twitter-marketing kunnen tsunami’s u doen kapseizen. Een misplaatste tweet die zich als vanzelf verspreidt – nog vóór u paniekerig op de verwijderknop klikt. Een bericht dat u liever privé had gestuurd. Een hashtag die een eigen leven gaat leiden. Politici kunnen ervan meespreken …


Veilig aan land komen? Schrijf.be bezorgt u het juiste kompas – waarmee het schip van uw onderneming recht op ROI afstevent.